Przejdź do: newsy Warszawa
2019-11-22 10:00

Warsztaty kulinarno - edukacyjne pt.: „Dynia w roli głównej"

Już 22 listopada br. (piątek), w godz. 10.00 – 12.00 Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie zaprasza serdecznie swoich studentów, wykładowców, kandydatów na studia na warsztaty kulinarno - edukacyjne pt.: „Dynia w roli głównej". Pod noże pójdzie dynia - wyciągniemy garnki i rozpoczniemy wielkie dyniowe gotowanie.

W czasie spotkania uczestnicy poznają historię i pochodzenie dyni oraz jej właściwości zdrowotne.

O dyniach opowie Ludvico, student na kierunku Dietetyka w WSIiZ, który studiuje w ramach programu Erasmus +. Uczestnicy odkryją bogactwo odmian dyń i przygotują z nich smaczne potrawy.
Wspólnie przygotują sałatkę z pieczonej dyni, zupę krem z dyni, muffiny dyniowe.

Które danie okaże się najsmaczniejsze podczas wspólnej degustacji? Oceniane będą nie tylko walory smakowe, ale również kreatywność podania przygotowanych potraw. Przekonajcie się o tym sami już 22 listopada br.

Zgłoszenia na warsztaty prosimy przesyłać do 20 listopada br. na marketing@wsiiz.pl, w tytule maila należy napisać: „warsztaty dyniowe”, w treści maila: imię i nazwisko

data ostatniej modyfikacji: 2019-11-15 09:10:37
Komentarze

INFORMACJE, OGŁOSZENIA

Nauka języków w Warszawie
Archibald_220_weloveenglish.gif
a220x300_TFLS_jesien_20155_j89.jpg
Atticus_dorosli_220.gif
boks.gif

Nauka języka za granicą
ATAS_220.gif

Przegląd uczelni
WSSIP_220.jpg
boks.jpg
nowe_media_220x300.jpg
SGGW_BANER_220x300px_1.jpg
Polskie uczelnie w obrazach
miniatura
miniatura
miniatura Wyższa Szkoła Bankowa Wydział Zamiejscowy w Chorzowie - 5
 
Polityka Prywatności