Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji zaprasza na konferencję naukową dotyczącą miejsca żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce i dietetyce, która odbędzie się 17 maja w siedzibie uczelni przy ul. Stokłosy 3 w Warszawie. Rejestracja na konferencję on-line do 15.05.2016.
Cel Konferencji:
Celem konferencji jest przedstawienie i dyskusja dotycząca znaczenia żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce, dietetyce. Konferencja ma być okazją do wymiany poglądów, doświadczeń i wyników badań dotyczących wyzwań i perspektyw, jakie stwarza żywność tradycyjna dla kultury, turystyki i dietetyki oraz zachęcenie do twórczej dyskusji i wdrażania nowych badań dotyczących kreatywnego i aktywnego kształtowania roli żywności tradycyjnej.
Adresaci konferencji:
Na podstawie najciekawszych doniesień zostanie złożona monografia
Uczestnicy otrzymują certyfikat potwierdzający udział w konferencji.
Więcej informacji o konferencji na stronie: http://www.sgtir.edu.pl/pol/page/nauka-i-biznes/konferencje-i-seminaria,miejsce-zywnosci-tradycyjnej-w-kulturze-turystyce-i-dietetyce-766
Rejestracja na konferencję on-line do 15.05.2016
Formularz zgłoszeniowy na stronie:
https://docs.google.com/a/studentnews.pl/forms/d/1NAdFK7pvGeCVAy0SZSXMEJc9SP7dUg8ygAcLoIZp_7w/viewform