Spędź Sylwestra 2013/2014 w Kasynie Akademii Obrony Narodowej w Warszawie.
Menu:
zupa gulaszowa,
sakiewka ze schabu z pieczarkami,
ziemniaki opiekane, mieszanka euro-mix,
boeuf strogonow z indyka,
barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym,
śledź po polsku,
łosoś wędzony z cytryną,
karp w galarecie po żydowsku,
polędwiczka w piersi indyka,
rożki ze schabu z musem chrzanowym,
sałatka hawajska,
masło porcjowe, pieczywo mieszane,
owoce (mandarynki, winogrona),
ciasto (sernik, rolada).
Stół wiejski:
szynka podkomorzy z/k, kiełbasa wiejska,
salceson włoski, salceson ozorkowy,
smalec ze skwarkami, ogórki kwaszone,
pomidory, papryka konserwowa,
chrzan, musztarda,
sałatka z gotowanej szynki i fety,
sałatka z brokułów i sera,
pasjans z mozzarellą,
bigos wyborowy,
pierogi z kapustą i grzybami,
szaszłyk z polędwiczek wieprzowych.
Napoje:
woda mineralna 0,25 l (1 but.)
coca-cola 0,20 l (1 but.)
sok owocowy 1 l ( 1 szt.)
wódka Żubrówka 0,5 l (½ but.)
szampan (¼ but.)
Kontakt:
tel. 6 814 201
kom. 660 541 635