Jest to propozycja edukacyjna przeznaczona dla wszystkich, którzy dopiero rozpoczynają swoją przygodę z gastronomią jak również dla praktyków, którzy pragną zwiększyć efektywność i zyskowność swojej działalności lub liczą na szybki awans w swoim zakładzie pracy.
z profesjonalistami, a także wymiana doświadczeń z innymi słuchaczami kursu są doskonałą okazją do weryfikacji własnych spostrzeżeń i opinii oraz zdobycia wiedzy prowadzącej do zwiększenia rentowności prowadzonej działalności gastronomicznej.
Ukończenie kursu potwierdzone zostanie:
- Dyplomem SGGW ukończenia kursu z zakresu profesjonalnego zarządzania placówką gastronomiczną
- Dyplomem ukończenia kursu Audytorów Wewnętrznych systemu HACCP
Rekrutacja trwa do 3 marca 2012 r.
Szczegółowe informacje na stronie: http://akademiagastronomiczna.sggw.pl i pod numerem telefonu: 665 203 396.