Trwają zapisy na warsztaty realizowane przez ekspertów z Carrefour Polska w ramach Programu Edukacyjnego Smak Kariery, które odbędą się 2 czerwca na Politechnice Warszawskiej. Podczas warsztatów studenci oraz absolwenci uczelni partnerskich Programu będą mieli okazję zdobyć praktyczną wiedzę na temat zarządzania jakością.
Celem warsztatów prowadzonych przez specjalistów z Carrefour Polska jest uzupełnienie wiedzy praktycznej młodych ludzi oraz przybliżenie im realnych procesów biznesowych i specyfiki pracy w branży handlowo-spożywczej. - Zależy nam na tym, by przedstawić uczestnikom warsztatów naszą codzienną pracę "od kuchni", przybliżyć im procesy biznesowe i mechanizmy funkcjonowania naszej firmy oraz zaprezentować możliwości kariery i perspektywy rozwoju w Carrefour Polska - komentuje Justyna Orzeł, Dyrektor Zasobów Ludzkich w Carrefour Polska.
Podczas warsztatów z zakresu zarządzania biznesem franczyzowym, które będą miały miejsce 2 czerwca na Wydziale Zarządzania Politechniki Warszawskiej, uczestnicy dowiedzą się m.in. czym charakteryzuje się biznes franczyzowy, jakie są metody jego zarządzania, jakie są zasady funkcjonowania rynku handlowo-spożywczego na przykładzie dużej sieci handlowej, czy też jak wygląda ścieżka kariery i codzienne obowiązki pracowników Działu Franczyzy Carrefour.
Warsztaty przyjmą formę prezentacji połączonej z elementami dyskusji oraz burzy mózgów. Wstęp na warsztaty jest wolny. Zapisów na spotkania można dokonać poprzez rejestrację na stronie www.smakkariery.pl/warsztaty.
Warsztaty są organizowane w ramach Programu Edukacyjnego Smak Kariery realizowanego przez firmę Carrefour Polska przy współpracy z Polskim Stowarzyszeniem Zarządzania Kadrami oraz BFS Group. Patronami Programu są: Magazyn Agricola, Dlastudenta.pl, Kadry.infor.pl, Markapracodawcy.pl, Perspektywy.pl, Polibuda.info, Studentnews.pl oraz Radio Aktywne. Więcej informacji na temat Programu można znaleźć na stronie www.smakkariery.pl.