31 grudnia 2009 (czwartek), godz. 21:00
Rock'n'roll Party
Szaleństwa na parkiecie do białego rana,
koncert Rock and Roll Boys i DJ Roku
Bilety w dwóch kategoriach cenowych/300 i 500pln/:
300pln: Open bar:
wódka Bols
gin Finsbury
wino białe i czerwone Frontera /Chile/
vermuth Cinzano, Campari
piwo Żywiec
napoje bezalkoholowe
kawa, herbata
Butelka szampana Cava Brut /dla 2 osób/
Menu w postaci stołu szwedzkiego:
Żeberka Baby Back; Quesadillas;
Wegetariańskie oraz krewetkowe naleśniczki Spring Rolls;
Panierowane Polędwiczki z kurczaka;
Wegetariański szaszłyk;
Ogórek wypełniony tuńczykiem;
Mini Val-Au-Vent z kurczakiem oraz warzywami;
Toskańska zapiekanka Terrine z pomidorami;
Ostrygi uwieńczone kostkami arbuza;
Tradycyjne polskie flaki
Każdy bilet gwarantuje rezerwację stolika!
oraz
500pln: Open bar:
wódka Bols, bourbon Jim Bean, rum Bacardi
gin Finsbury, tequilla Sierra
Likiery: Blue Curacao, Triple Sec, Creme De Bananes, Creme De Cassis, Campari, Melon i inne
wino białe i czerwone Frontera /Chile/
vermuth Cinzano
piwo Żywiec, Heineken
napoje bezalkoholowe
kawa, herbata
Butelka szampana Piper Heidsieck /dla 2 osób/
Menu serwowane do stolika oraz bufet szwedzki, składający się z zimnych i ciepłych przekąsek, sałatek, dań ciepłych oraz deserów
Każdy bilet gwarantuje rezerwację stolika!
Start: 21:00
Adres: centrum handlowe 'Złote Tarasy' przy ulicy Złotej 50. Wejście od Emilii Plater
Menu do stolika:
Talerz przystawek
Ceviche de Camaron,
Krewetki marynowane w sosie z limonki i przygotowane ze świeżymi pomidorami.
Salpicon de Res
Kombinacja posiekanej wołowiny, mango, papai i świeżej kolendry.
Vegetales Al Aglio e Olio
Warzywa przyrządzone al dente polane oliwą z oliwek oraz doprawione czosnkiem.
Vol-Au-Vent
Pieczone Vol-Au-Vent wypełnione kurczakiem.
Crema Sol y Luna
Krem z cukinii serwowany razem z kremem z czarnej kukurydzy.
Sorbet Año Viejo
Sorbet z szampana z twistem z limonki.
Fillet Mignon
Polędwica wołowa serwowana ze szparagami , płatkami ziemniaczanymi i sosem Chipotle.
Halibut a la Tamarindo
Filet z białego Halibuta serwowany na pierzynce z dzikiego ryżu ,do tego szparagi i sos paprykowy z dodatkiem owocu Tamaryndowca.
Ciasto czekoladowe
Menu w postaci stołu szwedzkiego:
Żeberka Baby Back; Quesadillas;
Wegetariańskie oraz krewetkowe naleśniczki Spring Rolls;
Panierowane Polędwiczki z kurczaka;
Wegetariański szaszłyk;
Ogórek wypełniony tuńczykiem;
Mini Val-Au-Vent z kurczakiem oraz warzywami;
Toskańska zapiekanka Terrine z pomidorami;
Ostrygi uwieńczone kostkami arbuza;
Tradycyjne polskie flaki
dodane przez creative