Numer oferty: StPr/25/11837
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wilgi 19, 04-831 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1. Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem pracy i po jej zakończeniu.
2. Obróbka wstępna brudna i czysta surowców do produkcji posiłków.
3. Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
4. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, kuchni, zmywaku, stołówce, magazynie warzywnym, korytarzu i pomieszczeniu WC.
5. Zmywanie naczyń po posiłkach oraz utrzymywanie czystości na stołówce w trakcie wydawania posiłków.
6. Wykonywanie różnego rodzaju potraw i prac zgodnych z poleceniem kucharki.
7. Wykonywanie czynności związanych z systemem HACCP i Dobrą Praktyką Higieniczną.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 15.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 599,20 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładność
- badania sanepidowskie
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, książeczka sanepidowska, umiejętność współpracy z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładność.
Kontakt: adrianna.piotrowska@eduwarszawa.pl, tel: 22 615 73 04
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 140 IM. KAZIMIERZA JEŻEWSKIEGO
NIP: 9522120854
REGON: 000801409
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wilgi 19, 04-831 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Adrianna Piotrowska
Nr telefonu: 22 615 73 04
E-mail: adrianna.piotrowska@eduwarszawa.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail