Data dodania: 2024-12-10
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: 2 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/14810
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Marsa 110, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- analizowanie i wykorzystywanie bazy danych potencjału logistycznego 2.RBLog
- opracowanie pism i dokumentów zgodnie z wytycznymi
- współpraca z podległymi jednostkami wojskowymi
- udział w planowaniu logistycznego zabezpieczenia jednostek
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.02.2025
Data zakończenia: 30.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 170 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik biurowy
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pracownik biurowy (wymagany staż - lata: 4)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie średnie ogólnokształcące, 4 lata doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość j. polskiego.
Miejsce pracy: Marsa 110.
Godziny pracy: pn-czw: 7:00 - 15:30 oraz pt 7:00 do 13:00.
Zgłoszenia: e.mielczarska@ron.mil.pl
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: 2 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA
NIP: 9522099597
REGON: 142665904
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Marsa 110, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: e.mielczarska@ron.mil.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail