Numer oferty: StPr/24/12614
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Taneczna 74, 02-829 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Osoba zatrudniona na tym stanowisku pomaga w przygotowaniu i wydawaniu posiłków dla dzieci, przestrzega przepisy higienicznosanitarne, BHP i p.poż., utrzymuje czystość naczyń i sprzętu kuchennego oraz dba o porządek na stanowisku pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.11.2024
Data zakończenia: 31.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 050 PLN
Opis wynagrodzenia: + Premia w wysokości od 810 zł do 1620 zł.
Wynagrodzenie brutto zależne od udokumentowanego stażu pracy między 4860 zł a 5670 zł.
W skład wynagrodzenia wchodzi: pensja zasadnicza, premia regulaminowa i wysługa wg udokumentowanego stażu pracy.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe;
- komunikatywna znajomość języka polskiego;
- książeczka sanepidowska;
Praca w godzinach: 07:00 - 15:00;
Kontakt: Tel. 222594133 e-mail: p159@eduwarszawa.pl
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PRZEDSZKOLE NR 159
NIP: 9511345880
REGON: 013002351
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Taneczna 74, 02-829 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 222594133
E-mail: p159@eduwarszawa.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail