Serwis Oferty pracy w Warszawie - dział praca Studencki Informator Regionalny - Warszawa
Data ważności ogłoszenia: 2024-05-17

Pomoc kuchenna do dań mącznych (do przyuczenia) k/m - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2024-04-18
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: SMAKOSZ CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/24/04570

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: KRAKOWIAKÓW 80/90, 02-225 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań mącznych w tym naleśniki, pyzy pierogi kluski itp. Dania przygotowywane zgodnie z menu. Dbałość o estetykę wykonywanych potraw.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 22.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Pomoc kuchenna
Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe

Wymagania pożądane

Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziana książeczka sanepidowska (możliwość wyrobienia). Mozliwość przyuczenia.

Zgłoszenia telefoniczne: 512262438

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: SMAKOSZ CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5223251612
REGON: 524637306
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: KRAKOWIAKÓW 80/90, 02-225 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: MARIAN ROKOSZ
Nr telefonu: 512 126 2438
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon

data ostatniej modyfikacji: 2024-05-02 23:15:16
Komentarze
 
Polityka Prywatności