Kursy w Warszawie i mazowieckim

Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h
Cena: 7 134,00 PLN brutto
Termin: 13.12.2025 do 16.12.2025

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
KURS WSET 1
usługi gastronomiczne

Winedukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 11 h
Cena: 1 150,00 PLN brutto
Termin: 13.12.2025 do 14.12.2025

Organizator:
WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. ks. Ignacego Skorupki 5
00-546 Warszawa
tel. 574 428 227
http://winedukacja.pl/
kursy@winedukacja.pl
KELNER
usługi gastronomiczne

Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 20 h
Cena: 1 500,00 PLN brutto
Termin: 15.12.2025 do 31.12.2025

Organizator:
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie
ul. Podwale 13
00-252 Warszawa
tel. 22 831 52 02
http://www.zdz.edu.pl/
info@zdz.edu.pl
Kucharz
usługi gastronomiczne

Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 100 h
Cena: 4 500,00 PLN brutto
Termin: 15.12.2025 do 20.02.2026

Organizator:
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie
ul. Podwale 13
00-252 Warszawa
tel. 22 831 52 02
http://www.zdz.edu.pl/
info@zdz.edu.pl
Szkolenie pn. "Zielony Marketing w Social Mediach: Skuteczna promocja hoteli i restauracji z uwzględnieniem trendów eko"
usługi gastronomiczne

GastroInvest Group Łukasz Maziarski
Miejsce: Radom
Czas trwania: 18 h
Cena: 3 550,00 PLN brutto
Termin: 15.12.2025 do 16.12.2025

Organizator:
GastroInvest Group Łukasz Maziarski
ul. Załęska 22a/8
35-322 Rzeszów
tel. 533 039 598
http://www.gastroinvestgroup.com/
biuro@gastroinvestgroup.com
"Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem.
usługi gastronomiczne

WP Projekt Radosław Kuczuk
Miejsce: Raczki
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025

Organizator:
WP Projekt Radosław Kuczuk
ul. Jurowiecka 56
15-101 Białystok
tel. 888 388 083

wp.projekt.bialystok@gmail.com
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 30 h
Cena: 5 166,00 PLN brutto
Termin: 18.12.2025 do 20.12.2025

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h
Cena: 7 134,00 PLN brutto
Termin: 20.12.2025 do 23.12.2025

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h
Cena: 7 134,00 PLN brutto
Termin: 20.12.2025 do 23.12.2025

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
Marketing w gastronomii z wykorzystaniem nowoczesnych technologii (AI)
usługi gastronomiczne

Zakład Doskonalenia Zawodowego w Płocku
Miejsce: Płock
Czas trwania: 8 h
Cena: 800,00 PLN brutto
Termin: 23.12.2025 do 02.01.2026

Organizator:
ZAKŁAD DOSKONALENIA ZAWODOWEGO W PŁOCKU
ul. Ułańska 1
09-402 Płock
tel. 24 264 22 77
http://www.zdz-plock.com.pl/
biuro@zdz-plock.com.pl
Kurs Baristy
usługi gastronomiczne

Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 11 h
Cena: 999,00 PLN brutto
Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026

Organizator:
KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Jeżycka 48/92
60-865 Poznań
tel. 667 588 997
https://kursyszkolenia.online/
biuro@kursyszkolenia.online
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 05.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Moczary
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Pułanki
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Nowosielce
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Bezowe Torty i Monoporcje – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 06.01.2026 do 06.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Kompleksowe umiejętności kulinarne i kelnerskie - szkolenie
usługi gastronomiczne

K2 Consulting Sp. z o.o.
Miejsce: Jedlnia-Letnisko
Czas trwania: 48 h
Cena: 5 341,44 PLN brutto
Termin: 07.01.2026 do 14.01.2026

Organizator:
K2 CONSULTING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Inowrocławska 12/23
91-033 Łódź
tel. 533 807 646, 533 552 510
http://www.k2c.com.pl/
biuro@k2c.com.pl
Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Rogów
Czas trwania: 40 h
Cena: 4 000,00 PLN brutto
Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Tort z Figurką dla Początkujących – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 08.01.2026 do 08.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
6 Monoporcji w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 09.01.2026 do 09.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Domaradz
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Cygany
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Torty Weselne od A do Z – Szkolenie Cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 21 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji
usługi gastronomiczne

Chefsapiens Rafał Grzegorzek
Kurs online
Czas trwania: 135 h
Cena: 11 200,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026

Organizator:
CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK
ul. Boczna 5/7
58-310 Szczawno-Zdrój
tel. 505 377 547
http://www.chefsapiens.pl/
chefsapiens@gmail.com
Technika wypieku i organizacja czasu pracy w gastronomii.
usługi gastronomiczne

Tallento s.c.
Miejsce: Warszawa (stacjonarnie + online)
Czas trwania: 20 h
Cena: 3 200,00 PLN brutto
Termin: 13.01.2026 do 10.02.2026

Organizator:
TALLENTO S.C.
ul. Marszowicka 81/1
54-078 Wrocław
tel. 792 502 272, 664 028 879
https://tallento.pl/
ewa@tallento.pl, agnieszka@tallento.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kurs winiarski - WSET 2
usługi gastronomiczne

Winedukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 26 h
Cena: 3 500,00 PLN brutto
Termin: 14.01.2026 do 25.02.2026

Organizator:
WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. ks. Ignacego Skorupki 5
00-546 Warszawa
tel. 574 428 227
http://winedukacja.pl/
kursy@winedukacja.pl
Piekarskie ABC – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 13 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 14.01.2026 do 14.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Festiwal Pistacji – Szkolenie Cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 21 h
Cena: 2 460,00 PLN brutto
Termin: 15.01.2026 do 16.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Kurs French Wine Scholar - Wine Scholar Guild
usługi gastronomiczne

Winedukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa (stacjonarnie + online)
Czas trwania: 33 h
Cena: 4 400,01 PLN brutto
Termin: 15.01.2026 do 19.03.2026

Organizator:
WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. ks. Ignacego Skorupki 5
00-546 Warszawa
tel. 574 428 227
http://winedukacja.pl/
kursy@winedukacja.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wesoła
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mikulice
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Słodki Stół dla Początkujących – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 21 h
Cena: 3 075,00 PLN brutto
Termin: 19.01.2026 do 20.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Szkolenie barmańskie II stopnia
usługi gastronomiczne

Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 60 h
Cena: 1 599,00 PLN brutto
Termin: 19.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Zann Investments Maciej Zarzecki
ul. Jagiellońska 58/128a
03-468 Warszawa
tel. 505 052 231
http://www.szkolabarmanow.pl/
biuro@szkolabarmanow.pl
6 Serników w 1 dzień – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 11 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 20.01.2026 do 20.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
6 Monoporcji w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 21.01.2026 do 21.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Nowoczesne Cukiernictwo – Owocowa Elegancja – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 460,00 PLN brutto
Termin: 22.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Bukiety z kwiatów cukrowych – szkolenie cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 36 h
Cena: 4 428,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 10 h
Cena: 1 230,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
KURS TEA SOMMELIER. Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 7 h
Cena: 1 353,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Nowa Wieś
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie Sommelier
usługi gastronomiczne

Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Cena: 999,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
Zann Investments Maciej Zarzecki
ul. Jagiellońska 58/128a
03-468 Warszawa
tel. 505 052 231
http://www.szkolabarmanow.pl/
biuro@szkolabarmanow.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Pączki, Cronuty i Churossy – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 26.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Słodki Stół dla Początkujących – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 21 h
Cena: 2 460,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 27.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
6 Serników w 1 dzień – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 11 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 27.01.2026 do 27.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Pączki, Cronuty i Churossy – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 30.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem
usługi gastronomiczne

Edu Service Zdzisław Sikora
Miejsce: Pstrągówka
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 800,00 PLN brutto
Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Edu Service Zdzisław Sikora
ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9
35-111 Rzeszów
tel. 500 403 218
http://edu-service.pl/
biuro@edu-service.pl
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h
Cena: 7 134,00 PLN brutto
Termin: 31.01.2026 do 03.02.2026

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
Kurs WSET 3
usługi gastronomiczne

Winedukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 43 h
Cena: 4 700,00 PLN brutto
Termin: 02.02.2026 do 13.04.2026

Organizator:
WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. ks. Ignacego Skorupki 5
00-546 Warszawa
tel. 574 428 227
http://winedukacja.pl/
kursy@winedukacja.pl
Szkolenie Manager Gastronomii
usługi gastronomiczne

Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 42 h
Cena: 2 349,00 PLN brutto
Termin: 02.02.2026 do 06.02.2026

Organizator:
Zann Investments Maciej Zarzecki
ul. Jagiellońska 58/128a
03-468 Warszawa
tel. 505 052 231
http://www.szkolabarmanow.pl/
biuro@szkolabarmanow.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h
Cena: 7 134,00 PLN brutto
Termin: 05.02.2026 do 13.02.2026

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
Kurs winiarski - WSET 2
usługi gastronomiczne

Winedukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 26 h
Cena: 3 500,00 PLN brutto
Termin: 06.02.2026 do 21.02.2026

Organizator:
WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. ks. Ignacego Skorupki 5
00-546 Warszawa
tel. 574 428 227
http://winedukacja.pl/
kursy@winedukacja.pl
Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mokrzec
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Białka
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Grodzisko
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Kamień
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kompleksowe umiejętności kulinarne i kelnerskie - szkolenie
usługi gastronomiczne

K2 Consulting Sp. z o.o.
Miejsce: Jedlnia-Letnisko
Czas trwania: 48 h
Cena: 5 341,44 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 18.02.2026

Organizator:
K2 CONSULTING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Inowrocławska 12/23
91-033 Łódź
tel. 533 807 646, 533 552 510
http://www.k2c.com.pl/
biuro@k2c.com.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 460,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 13.02.2026 do 13.02.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Torty Weselne od A do Z – Szkolenie Cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 21 h
Cena: 2 829,00 PLN brutto
Termin: 15.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
6 Serników w 1 dzień – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 11 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zarszyn
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Bukiety z kwiatów cukrowych – szkolenie cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 36 h
Cena: 4 428,00 PLN brutto
Termin: 17.02.2026 do 19.02.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
Miejsce: Kosina
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026

Organizator:
Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
ul. Karola Goduli 36
41-712 Ruda Śląska
tel. 792 622 844
http://www.bukal.pl/
biurobukal@gmail.com
Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)"
usługi gastronomiczne

Best Lingua Monika Mazur
Miejsce: Nowy Kamień
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Best Lingua Monika Mazur
ul. Reformacka 6
35-026 Rzeszów
tel. 515 130 122, 17 852 52 55
http://www.britishschool.pl/rzeszow
rzeszow@britishschool.pl
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h
Cena: 7 134,00 PLN brutto
Termin: 21.02.2026 do 24.02.2026

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h
Cena: 7 134,00 PLN brutto
Termin: 26.02.2026 do 01.03.2026

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Toki
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Równe
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Leśniówka
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Markowa
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Torty Weselne od A do Z – Szkolenie Cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 21 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 01.03.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kurs winiarski - WSET 2
usługi gastronomiczne

Winedukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 26 h
Cena: 3 500,00 PLN brutto
Termin: 06.03.2026 do 21.03.2026

Organizator:
WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. ks. Ignacego Skorupki 5
00-546 Warszawa
tel. 574 428 227
http://winedukacja.pl/
kursy@winedukacja.pl
Torty Weselne od A do Z – Szkolenie Cukiernicze
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 21 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 07.03.2026 do 08.03.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Szkolenie Szef Kuchni
usługi gastronomiczne

Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 24 h
Cena: 1 999,00 PLN brutto
Termin: 09.03.2026 do 11.03.2026

Organizator:
Zann Investments Maciej Zarzecki
ul. Jagiellońska 58/128a
03-468 Warszawa
tel. 505 052 231
http://www.szkolabarmanow.pl/
biuro@szkolabarmanow.pl
Tradycyjne Wypieki – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 18 h
Cena: 3 075,00 PLN brutto
Termin: 09.03.2026 do 10.03.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
Nowoczesne, Owocowe Torty – Szkolenie
usługi gastronomiczne

Akademia Sempre Sp. z o.o.
Miejsce: Pruszków
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 11.03.2026 do 11.03.2026

Organizator:
AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Wiejska 13A
05-802 Pruszków
tel. 532 403 425
http://www.wapas.pl/
akademia@sempreinfo.pl
ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs Barman- Blender
usługi gastronomiczne

Open Bar Tomasz Szczęsny
Miejsce: Przysieki
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 000,00 PLN brutto
Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026

Organizator:
Open Bar Tomasz Szczęsny
ul. Gliwicka 3
40-079 Katowice
tel. 511 226 253
http://kursybarmanskie.pl/
kursy@kursybarmanskie.pl
Następne

źródło: Baza Usług Rozwojowych (BUR), Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
Polityka Prywatności