| Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt |
|---|
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 40 h Cena: 7 134,00 PLN brutto Termin: 13.12.2025 do 16.12.2025 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co |
| KURS WSET 1 usługi gastronomiczne Winedukacja Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 11 h Cena: 1 150,00 PLN brutto Termin: 13.12.2025 do 14.12.2025 Organizator: WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. ks. Ignacego Skorupki 5 00-546 Warszawa tel. 574 428 227 http://winedukacja.pl/ kursy@winedukacja.pl |
| KELNER usługi gastronomiczne Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie Miejsce: Warszawa Czas trwania: 20 h Cena: 1 500,00 PLN brutto Termin: 15.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie ul. Podwale 13 00-252 Warszawa tel. 22 831 52 02 http://www.zdz.edu.pl/ info@zdz.edu.pl |
| Kucharz usługi gastronomiczne Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie Miejsce: Warszawa Czas trwania: 100 h Cena: 4 500,00 PLN brutto Termin: 15.12.2025 do 20.02.2026 Organizator: Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie ul. Podwale 13 00-252 Warszawa tel. 22 831 52 02 http://www.zdz.edu.pl/ info@zdz.edu.pl |
| Szkolenie pn. "Zielony Marketing w Social Mediach: Skuteczna promocja hoteli i restauracji z uwzględnieniem trendów eko" usługi gastronomiczne GastroInvest Group Łukasz Maziarski Miejsce: Radom Czas trwania: 18 h Cena: 3 550,00 PLN brutto Termin: 15.12.2025 do 16.12.2025 Organizator: GastroInvest Group Łukasz Maziarski ul. Załęska 22a/8 35-322 Rzeszów tel. 533 039 598 http://www.gastroinvestgroup.com/ biuro@gastroinvestgroup.com |
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Raczki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com |
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 30 h Cena: 5 166,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 20.12.2025 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co |
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 40 h Cena: 7 134,00 PLN brutto Termin: 20.12.2025 do 23.12.2025 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co |
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 40 h Cena: 7 134,00 PLN brutto Termin: 20.12.2025 do 23.12.2025 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co |
| Marketing w gastronomii z wykorzystaniem nowoczesnych technologii (AI) usługi gastronomiczne Zakład Doskonalenia Zawodowego w Płocku Miejsce: Płock Czas trwania: 8 h Cena: 800,00 PLN brutto Termin: 23.12.2025 do 02.01.2026 Organizator: ZAKŁAD DOSKONALENIA ZAWODOWEGO W PŁOCKU ul. Ułańska 1 09-402 Płock tel. 24 264 22 77 http://www.zdz-plock.com.pl/ biuro@zdz-plock.com.pl |
| Kurs Baristy usługi gastronomiczne Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 11 h Cena: 999,00 PLN brutto Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026 Organizator: KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Jeżycka 48/92 60-865 Poznań tel. 667 588 997 https://kursyszkolenia.online/ biuro@kursyszkolenia.online |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 05.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Moczary Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Pułanki Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Nowosielce Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Bezowe Torty i Monoporcje – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 06.01.2026 do 06.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Kompleksowe umiejętności kulinarne i kelnerskie - szkolenie usługi gastronomiczne K2 Consulting Sp. z o.o. Miejsce: Jedlnia-Letnisko Czas trwania: 48 h Cena: 5 341,44 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 14.01.2026 Organizator: K2 CONSULTING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Inowrocławska 12/23 91-033 Łódź tel. 533 807 646, 533 552 510 http://www.k2c.com.pl/ biuro@k2c.com.pl |
| Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Rogów Czas trwania: 40 h Cena: 4 000,00 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl |
| Tort z Figurką dla Początkujących – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 08.01.2026 do 08.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| 6 Monoporcji w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 09.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Domaradz Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Cygany Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Torty Weselne od A do Z – Szkolenie Cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 21 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji usługi gastronomiczne Chefsapiens Rafał Grzegorzek Kurs online Czas trwania: 135 h Cena: 11 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026 Organizator: CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK ul. Boczna 5/7 58-310 Szczawno-Zdrój tel. 505 377 547 http://www.chefsapiens.pl/ chefsapiens@gmail.com |
| Technika wypieku i organizacja czasu pracy w gastronomii. usługi gastronomiczne Tallento s.c. Miejsce: Warszawa (stacjonarnie + online) Czas trwania: 20 h Cena: 3 200,00 PLN brutto Termin: 13.01.2026 do 10.02.2026 Organizator: TALLENTO S.C. ul. Marszowicka 81/1 54-078 Wrocław tel. 792 502 272, 664 028 879 https://tallento.pl/ ewa@tallento.pl, agnieszka@tallento.pl |
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl |
| Kurs winiarski - WSET 2 usługi gastronomiczne Winedukacja Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 26 h Cena: 3 500,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 25.02.2026 Organizator: WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. ks. Ignacego Skorupki 5 00-546 Warszawa tel. 574 428 227 http://winedukacja.pl/ kursy@winedukacja.pl |
| Piekarskie ABC – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 13 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 14.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Festiwal Pistacji – Szkolenie Cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 21 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 15.01.2026 do 16.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Kurs French Wine Scholar - Wine Scholar Guild usługi gastronomiczne Winedukacja Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa (stacjonarnie + online) Czas trwania: 33 h Cena: 4 400,01 PLN brutto Termin: 15.01.2026 do 19.03.2026 Organizator: WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. ks. Ignacego Skorupki 5 00-546 Warszawa tel. 574 428 227 http://winedukacja.pl/ kursy@winedukacja.pl |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wesoła Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mikulice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Słodki Stół dla Początkujących – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 21 h Cena: 3 075,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 20.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Szkolenie barmańskie II stopnia usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Warszawa Czas trwania: 60 h Cena: 1 599,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl |
| 6 Serników w 1 dzień – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 11 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 20.01.2026 do 20.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| 6 Monoporcji w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 21.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Nowoczesne Cukiernictwo – Owocowa Elegancja – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 20 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 22.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Bukiety z kwiatów cukrowych – szkolenie cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 36 h Cena: 4 428,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl |
| KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| KURS TEA SOMMELIER.
Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 7 h Cena: 1 353,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Nowa Wieś Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Szkolenie Sommelier usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Warszawa Czas trwania: 16 h Cena: 999,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl |
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Pączki, Cronuty i Churossy – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 26.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Słodki Stół dla Początkujących – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 21 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 27.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| 6 Serników w 1 dzień – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 11 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 27.01.2026 do 27.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Pączki, Cronuty i Churossy – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Pstrągówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl |
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 40 h Cena: 7 134,00 PLN brutto Termin: 31.01.2026 do 03.02.2026 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co |
| Kurs WSET 3 usługi gastronomiczne Winedukacja Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 43 h Cena: 4 700,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 13.04.2026 Organizator: WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. ks. Ignacego Skorupki 5 00-546 Warszawa tel. 574 428 227 http://winedukacja.pl/ kursy@winedukacja.pl |
| Szkolenie Manager Gastronomii usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Warszawa Czas trwania: 42 h Cena: 2 349,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 06.02.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl |
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl |
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 40 h Cena: 7 134,00 PLN brutto Termin: 05.02.2026 do 13.02.2026 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co |
| Kurs winiarski - WSET 2 usługi gastronomiczne Winedukacja Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 26 h Cena: 3 500,00 PLN brutto Termin: 06.02.2026 do 21.02.2026 Organizator: WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. ks. Ignacego Skorupki 5 00-546 Warszawa tel. 574 428 227 http://winedukacja.pl/ kursy@winedukacja.pl |
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mokrzec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Białka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Grodzisko Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Kamień Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Kompleksowe umiejętności kulinarne i kelnerskie - szkolenie usługi gastronomiczne K2 Consulting Sp. z o.o. Miejsce: Jedlnia-Letnisko Czas trwania: 48 h Cena: 5 341,44 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 18.02.2026 Organizator: K2 CONSULTING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Inowrocławska 12/23 91-033 Łódź tel. 533 807 646, 533 552 510 http://www.k2c.com.pl/ biuro@k2c.com.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl |
| Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 13.02.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Torty Weselne od A do Z – Szkolenie Cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 21 h Cena: 2 829,00 PLN brutto Termin: 15.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| 6 Serników w 1 dzień – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 11 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zarszyn Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Bukiety z kwiatów cukrowych – szkolenie cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 36 h Cena: 4 428,00 PLN brutto Termin: 17.02.2026 do 19.02.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal Miejsce: Kosina Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026 Organizator: Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal ul. Karola Goduli 36 41-712 Ruda Śląska tel. 792 622 844 http://www.bukal.pl/ biurobukal@gmail.com |
| Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)" usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Nowy Kamień Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl |
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 40 h Cena: 7 134,00 PLN brutto Termin: 21.02.2026 do 24.02.2026 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co |
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 40 h Cena: 7 134,00 PLN brutto Termin: 26.02.2026 do 01.03.2026 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Toki Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Równe Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Leśniówka Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Markowa Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Torty Weselne od A do Z – Szkolenie Cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 21 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 01.03.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Kurs winiarski - WSET 2 usługi gastronomiczne Winedukacja Sp. z o.o. Miejsce: Warszawa Czas trwania: 26 h Cena: 3 500,00 PLN brutto Termin: 06.03.2026 do 21.03.2026 Organizator: WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. ks. Ignacego Skorupki 5 00-546 Warszawa tel. 574 428 227 http://winedukacja.pl/ kursy@winedukacja.pl |
| Torty Weselne od A do Z – Szkolenie Cukiernicze usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 21 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 07.03.2026 do 08.03.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Szkolenie Szef Kuchni usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Warszawa Czas trwania: 24 h Cena: 1 999,00 PLN brutto Termin: 09.03.2026 do 11.03.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl |
| Tradycyjne Wypieki – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 18 h Cena: 3 075,00 PLN brutto Termin: 09.03.2026 do 10.03.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| Nowoczesne, Owocowe Torty – Szkolenie usługi gastronomiczne Akademia Sempre Sp. z o.o. Miejsce: Pruszków Czas trwania: 12 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 11.03.2026 do 11.03.2026 Organizator: AKADEMIA SEMPRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Wiejska 13A 05-802 Pruszków tel. 532 403 425 http://www.wapas.pl/ akademia@sempreinfo.pl |
| ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Kurs Barman- Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Przysieki Czas trwania: 48 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl |